Meteen naar de inhoud
Home » Medium voor antwoorden en inzichten » Paragnost bellen of paragnosten bellen?

Paragnost bellen of paragnosten bellen?

Paragnost bellen betekent dat de rol van paragnosten niet vastomlijnd is. Wel kan iedereen met paranormale gaven zichzelf paranormaal begaafd noemen. Of dit daadwerkelijk zo is, blijkt met name uit de ervaringen van derden met een paragnost. Tot de top 10, beste, zuivere en meest erkende helderzienden paragnosten behoren Nostradamus, Edgar Cayce en Baba Vanga.

Een paragnost wat kan hij of zij precies voor je doen?

Sommige mensen geloven niet in paragnosten en een paragnost bellen al helemaal niet. Deze groep gaan we niet overtuigen. Zelf richt ik me altijd op de groep mensen welke wel open staan voor de intuïtieve krachten van een medium. Dit betreft dus het geloof in spirituele vermogens zoals helderziendheid en helderhorendheid. Een paragnost heeft 1 of meer van deze gaven. Om mensen te helpen kan je als medium deze gaven inzetten. Bijvoorbeeld door antwoorden en inzichten te geven of cliënten helpen bij het omgaan met fysieke en mentale problemen. Allemaal vanuit het onderbewuste of vanuit onder het wateroppervlak.

spiritueel ontwaken kijk naar het onderbewuste
spiritueel ontwaken kijk naar het onderbewuste

Paragnost bezoeken en de zes gaven

Er is een set van zes paranormale gaven van een paragnost welke we hier toelichten. Een medium heeft 1 of meer van deze gaven. Hieronder staan slechts die gaven welke vooral bekend staan om hun unieke krachten. Dit overzicht toont de meest bekende eigenschappen welke ingezet worden tijdens een consult. Ze zijn geordend in de juiste volgorde vanuit de Alchemie en een compleet overzicht.  Het paranormale bevat nog veel meer bovenzintuiglijke krachten of eigenschappen. 

paragnost
paragnost

Paragnosten bellen en de gaven

Via paragnosten online kom je in contact met de intuïtieve krachten van een hulplijn. Het gaat primair om mensen vanuit een roeping helpen en veel minder om de hier beneden beschreven spirituele gaven.

Helderruikende paragnosten bellen

Helderruikend. Het klinkt speciaal, maar sommige helderzienden paragnosten kunnen energie ruiken. Dit kan een ziekte of ziekte in het lichaam zijn, maar het kan ook iemands persoonlijkheid zijn. Een dode of ziekte tijdens een medium bellen ook een bepaalde geur oproepen.

Een helderproevende paragnost bellen

Helderproevend. Dit is een paragnosten kracht welke zelden genoemd wordt. Je kan hiermee aanvoelen wat iemand graag eet of at. Of je kan een sfeer in een ruimte als het ware proeven met en in je mond. Ook tijdens een paragnost bellen kan dit ervaren worden.

Helderziend medium of paragnost bellen

Helderziend. Mensen die op zoek zijn naar een paragnost, zoeken meestal iemand met helderziendheid. Het voorspellen van de toekomst via een glazen bol is het beeld wat hieraan van oudsher kleeft. Helderziendheid is een breed begrip. Er zijn bijvoorbeeld mediums die de toekomst zien en ook beelden worden opgevangen door paragnosten zodra ze een object al dan niet van een overleden persoon in hun hand hebben. Helderziendheid omvat ook het aura lagen zien. Denk hierbij aan ten eerste een witte band, ten tweede kleuren van emoties en tenslotte het meest subtiele niveau van helderziendheid het waarnemen de Heilige Geometrie in en rondom cliënten.  Ook wordt het ingezet om geesten te zien en bovendien het kunnen kijken in het menselijk lichaam. Dit laatste is zeer handig in de rol van genezend medium.

Heldervoelende paragnosten bellen

Heldervoelend. Een paragnost die heldervoeldend is, kan energie voelen. Hij of zij kan zowel iemands energie als emoties voelen, maar het kan ook de energie van de omgeving zijn. Op de plaats delict kunnen ze bijvoorbeeld het gevoel hebben dat er iets ergs is gebeurd. Bij paragnost bellen wordt deze gave veelvuldig ingezet door paragnosten.

Helderhorend medium bellen

Helderhorend. De helderhorende paragnost kan geluiden horen die de gemiddelde persoon niet kan horen. Hier zijn allerlei mogelijkheden. De paranormaal begaafde kan bijvoorbeeld stemmen horen in zijn hoofd welke advies geven, maar ook de gedachten van anderen op afstand worden zeer helder opgevangen. Tijdens medium bellen kan de paragnost ook de gedachten van angst, vrees en hoop van de client hierdoor lezen.

Een helderwetende paragnost bellen

Helderwetend. Helderwetende paragnosten zijn populair. Deze mediums met deze set aan gaven ontvangen dan antwoorden die hij of zij niet kunnen verklaren, maar hij of zijn is er zeker van dat dit het juiste antwoord is. Deze concrete informatie kan visueel of verbaal worden ontvangen.  Er is geen twijfel. Dus een helderwetende paragnost bellen is favoriet.

Doelstelling van paragnosten

Paragnosten hebben meestal 1 of meer van deze 6 gaven. Hiermee kan je heel goed cliënten ondersteunen. Een medium kan voelen of zien wat er in de weg zit en of hoe je het beste met iets kunt omgaan. Als paragnost geef je advies aan een client waarmee hij of zij de draad weer goed kan oppakken of makkelijker hulp kan aanvaarden waarna alles weer beter gaat. Deze gaven verwachten mensen die een paragnost bellen.

Wanneer is het de beste tijd voor een paragnost bellen?

Misschien heb je een probleem en wil je allerlei keuzes maken. Keuzen maken is voor veel mensen lastig als het onderbeuk gevoel iets anders zegt dan het hart of hoofd. Je vraagt je altijd af wat de juiste keuze is. Een paragnost bellen, medium bellen en frequent paragnosten bellen kan een verslaving worden. Als medium help ik je liever verder met life coaching. Waartoe ik je aan aanspoor om ook zelf met antwoorden en inzichten te komen. En hoofd, hart en onderbuik op 1 lijn te krijgen. Het doel van een medium bezoeken gaat hier dus verder.

Oneness Effort
Oneness Effort

Veel mensen hebben het tegenwoordig erg moeilijk. Paragnost bellen of vele paragnosten bellen kan dan een verslaving worden. Je kan niet gelukkig zijn en niet weten waar het ongelukkig gevoel vandaan komt. Ook kan een goed plan voor de toekomst ontbreken. Een medium helpt jou door te voelen waar de zware emoties vandaan komen.  Samen kijken naar jouw leven – en eventueel ook die van jouw ouders en voorouders – in Life Coaching sessies gaat die helderheid opleveren. Zo kan je als medium veel effectiever cliënten coachen. Die extra zes gaven van een paragnost maken het verschil zonder zweverig te zijn overigens. Twee benen op de grond is mijn credo. 

Genezend medium voor fysieke en emotionele klachten

Een paragnost of paranormaal begaafde genezer kan ook uitkomst bieden bij lichamelijke klachten. In mijn praktijk zie ik regelmatig dat oud hartzeer de oorzaak is van ziektebeelden of een aantal ziektebeelden. Lees meer bij klanten vertellen. De medici konden er niet achter komen wat er aan de hand was.  Een medium welke beschikt over zes gaven kan aanvoelen en of zien in het lichaam wat er mis is. Hiertoe kan een diagnose worden gesteld zonder MRI-scanner. Aan mij de taak – ivm de regelgeving in  Nederland – de client direct door te verwijzen naar de huisarts of specialist. 

Als spiritueel medium of spiritueel life coach ga je heel snel naar de essentie van problemen toe. De spijker op zijn kop slaan heet dit. Je voelt de synthese van iemands leven en helpt met het helder verwoorden van levenspatronen waar de client in vast zit. Een paragnost kan je ook sneller inzicht geven en jouw gevoelens duiden. Vaak beter dan je dit zelf kunt. De paragnost bellen is handiger als je echt vanuit je diepste ziel hulp wilt.

Vele paragnosten bellen betekent dat je geen vertrouwen hebt in je eigen spirituele krachten. Online zoeken naar de top 10, zuivere, beste of meest erkende helderzienden paragnosten haalt je weg bij jouw eigen ziel en kan een verslaving hieraan teweeg brengen. We maken allereerst een afspraak voor een intake gesprek van 1,5 uur met aansluitend een energetische behandeling van een half uur. Tijdens dit eerste consult ontvang je mogelijk al veel antwoorden en inzichten als resultaat. Hiertoe dien je eerst voor een intake gesprek deze paragnost te bellen!