Meteen naar de inhoud
Home » Medium voor antwoorden en inzichten » Helderziende Paragnosten beroemdste Nostradamus

Helderziende Paragnosten beroemdste Nostradamus

Helderziende paragnosten en met name de Nostradamus voorspellingen maar ook genezend mediums en spirituele therapeuten ontvangen eeuwenlang kritiek van angstige mensen. Vaak ook door instanties welke vanuit onmacht aan de bekendheid een stokje willen steken. De waarzeggerij en wonderbaarlijke genezingen worden als toeval afgedaan. Mediums en paragnosten zijn populairder dan ooit! Men zoekt met name helderzienden online.

Denk bij voorspellingen aan de afbeeldingen in Egyptische tempels welke de toekomst beschrijven. We zien hier onderzeeboten en vliegtuigen afgebeeld. Een van de beroemdste helderziende paragnosten is Nostradamus welke leefde in de middeleeuwen met vele markante voorspellingen. De bijna mathematische ontcijfering van de Bible Code met allerlei voorspellingen eeuwen vooruit in de toekomst. Edgar Cayce een Amerikaan is ook 1 van de meest wereldberoemde, die net zoals ik zelf overigens meer bezig was met mensen helpen en veel minder met die voorspellingen.

De hamvraag bij helderziende paragnosten is of het waarzeggerij is of dat we het met zijn allen voor de tweede keer meemaken en dat het dus feitelijk al geschiedenis is. Of dat we in twee parallelle werelden leven en helderziende paragnosten beiden tegelijk waarnemen. We zullen het niet weten voorlopig. De wetenschap is op dit moment anno 2021 nog niet zo ver.

Welke voorspellingen Deed Nostradamus voor het jaar 2021?

Nostradamus werd geboren op 14 december 1503 in Saint Rémy de Provence, Zuid-Frankrijk, en was een bekende Franse arts, kabbalist en apotheker. Hij is een van de beroemdste helderziende paragnosten. Hij werd beroemd om zijn boek Les Prophéties. De eerste editie van dit boek verscheen in 1555. De profetieën van Nostradamus worden uitgedrukt in verzen. Nostradamus schreef 6338 profetieën. Hij heeft voorspellingen gedaan tot het jaar 3797.

Nostradamus is een van de meest illustere persoonlijkheden in de geschiedenis. Deze bekendheid is te danken aan zijn voorspellingen. De gebeurtenissen van het begin van de Tweede Wereldoorlog, de dood van Hitler, de val van het communisme, de moord op president JF Kennedy, de onafhankelijkheid van India, enz. werden voorspeld door Nostradamus, die in de loop van de tijd uitkwamen.

Helderziende Paragnosten Nostradamus
Helderziende Paragnosten Nostradamus

Nostradamus – een van de beste helderziende paragnosten – heeft enkele van de meest verschrikkelijke voorspellingen gedaan voor het jaar 2021. Als het waar blijkt te zijn, zal er chaos in de wereld zijn. Ze zijn hieronder per onderwerp opgesomd:

Technologische voorspellingen van de beste helderziende paragnosten

Ruimtevluchten zullen toegankelijk zijn voor gewone mensen: 2021 luidt een nieuw tijdperk van ruimtetoerisme in. Gewone mensen zullen in de ruimte vliegen.

Kunstmatige intelligentie – Robots zullen de wereld regeren. Vanaf het jaar 2021 zal kunstmatige intelligentie hetzelfde zijn of ook de menselijke intelligentie overtreffen.

Mechanisatie: De meest voorkomende indicaties zijn dat de arbeidsmarkt in 2023 zal crashen. Wanneer werkgevers robots verkiezen boven mensen, wordt het hele sociale model verpletterd. Werkloosheid, sociale wanorde en ellende zijn slechts enkele van de resultaten van mechanisatie.

Voor dit soort type voorspellingen van helderziende paragnosten kijken de meeste mensen de andere kant op. De ontken fase.

Natuurlijke rampen in 2021 volgens Nostradamus Voorspellingen

Zeespiegelstijging: het lijdt geen twijfel dat het klimaat voortdurend verandert. Momenteel leeft 50% van de wereldbevolking in kustgebieden. Volgens schattingen zal Venetië tegen 2100 verlaten zijn en zullen new York, Los Angeles en Amsterdam ook moeite hebben om het droog te houden.

Een komeet zal de aarde raken of heel dicht bij Terra komen: Een asteroïde genaamd 2009 KF1 zal de aarde waarschijnlijk op 6 mei 2021 treffen. NASA beweert dat deze asteroïde in staat is om de aarde te raken met een explosieve kracht van TNT gelijk aan 230 kiloton. Dit betekent 15 keer meer dan de bomaanslag op Hiroshima in 1945.

Een verwoestende aardbeving zal Californië vernietigen: volgens Nostradamus zal een buitengewoon krachtige aardbeving Californië in 2021 vernietigen. Nostradamus heeft voorspeld dat een grote aardbeving de Nieuwe Wereld (‘westerse landen’) zal treffen, er wordt gespeculeerd dat de logische plaats is Californië.

Bij dit dit soort type voorspellingen van helderziende paragnosten denken veel mensen : “Tja er zit wel iets in”. En gaan vervolgens verder met leven of beter gezegd overleven.

Voorspellingen 2021 van tegenspoed door de beste van de helderziende paragnosten

Vernietiging van het menselijk ras in 2021: volgens de verzen die hij schreef, zou een Russische wetenschapper een biologisch wapen maken en een virus produceren dat de mensheid in een lijk zou veranderen. De Coronavirus-epidemie van 2020 wordt in verband gebracht met deze voorspelling van Nostradamus. Wat de wereldbevolking treft. Een groot deel van de wereldbevolking zal deze vloek niet kunnen overwinnen.

Economische ramp in de herfst 2021: Honderden aandelenfondsen zullen failliet gaan en de internationale geldmarkt zal in korte tijd verdwijnen. Nostradamus voorspelde ook de crisis van 2008 goed.

Oorlog tussen twee geallieerde staten in 2021: de twee bondgenoten zullen zich aansluiten bij een klassiek en open militair conflict, waarin de marinevloot volledig tegen elkaar zal zijn. Helaas zal dit slechts het begin zijn, aangezien dit conflict tussen deze twee ‘bevriende’ landen zal uitmonden in een wereldwijde oorlog, waarbij de machtigste landen ter wereld betrokken zijn.

Met dit soort type voorspellingen kan je op de aandelenbeurs je voordeel halen. Corona, crash op de beurs en wereldoorlog en dat allemaal in 2021.

De minst beroemdste van de helderziende paragnosten

Over de jaren heen hebben veel cliënten aangegeven dat de voorspellingen zijn uitgekomen. Zie dit niet als mijn voorspelling. Slechts als het voor het 3de oog ontvouwd of een stem door me heen spreekt dan is het de bedoeling op dat moment. Zelf ben ik het dan al lang al weer vergeten wat ik ooit gezegd heb.

Heb slechts drie voorbeelden van wonderbaarlijke genezingen bij de testimonials staan. Het gaat mij veel meer om de impact op iemands leven dat gebeurtenissen in de toekomst voorspellen. En iemand zelf leren die verbinding met zijn of haar ziel te maken is veel belangrijker. De client wordt dan zelf helderruikend, helderproevend, helderziend, heldervoelend, helderhorend of helderwetend. Het is niet de bedoeling dat je deel uitmaakt van de bekendste helderziende paragnosten.

spiritueel ontwaken kijk naar het onderbewuste
spiritueel ontwaken kijk naar het onderbewuste

Online Life coaching en healing op afstand kan in het Nederlands en in het Engels. En face2face voor een intake gesprek en ook optioneel goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Amsterdam, Zwanenburg, IJmuiden, Velserbroek, Velsen-Zuid, Halfweg en Badhoevedorp. Zie je graag eerdaags in mijn praktijk.

Spiritueel ontwaken en traumaverwerking leiden tot gedragsverandering en duidelijke keuzes vanuit een zielsverbinding. Mediums en paragnosten online demonstreren deze zielsverbinding als een voorbeeldfunctie. Online ervaar je dit mogelijk minder. Het meest belangrijke stimulerende doel van helderziende paragnosten!