Meteen naar de inhoud
Home » Medium voor antwoorden en inzichten » Medium Bellen

Medium Bellen

Genezen medium bellen?

Medium bellen zonder 0900 of 06 is laagdrempelig in Nederland door de vele websites en TV advertenties. Een betrouwbaar medium bellen zonder 0900 is een zoektocht. Paragnosten en waarzeggers hebben altijd door de eeuwen heen een natuurlijke aantrekkingskracht gehad. Jyotisha leert je liever zelf om deze kwaliteiten te ontwikkelen om deze vervolgens weer te ontstijgen. Verbinding met je ziel is het hoofddoel wat we voor ogen dienen te houden. De paranormale gaves als helderzien, helderweten, helderruiken, helderproeven. helderhoren en heldervoelen zijn daarbij slechts een  bijkomstigheid. Een soms handig instrument niets meer en niets minder. In de rol van genezend medium bieden we voor ten einde raad klanten met de meest uiteenlopende ziektebeelden in de praktijk ondersteuning. Doel is de ziektebeelden te balanceren en harmonie te installeren.

Wees bewust dat jouw schaduwkant niet interessant is. Ook niet wat er allemaal al in je leven heeft plaatsgevonden. Je hoeft je nergens voor de schamen. Er is geen oordeel naar jou toe. Immers de acties van de 6 generaties voor je hebben veel meer impact op de ontvouwing van jouw leven. Jouw eigen handelingen hebben meestal in dit leven minder invloed. De inzet van  spirituele vermogens is er alleen op gericht om te doorgronden waar je vandaan komt. En je nieuwe richting mee te geven. Eerst door hartzeer op te laten lossen. Het herkennen van levenspatronen waar je in vast bent gelopen heeft prioriteit 1. Ziektebeelden waaronder ook de mentale zoals vrees, paniekaanvallen, obsessies en verslavingen zijn daar ook een uiting van.

Medium bellen? voor genezing
Medium bellen?

Negen medium bellen onderwerpen

De spirituele hulplijnen in Nederland ondersteunen cliënten met de meest voorkomende hulpvragen. De opsomming tref je hieronder aan.

 1. Carrière & werk
 2. Droomverklaring
 3. Familie & vrienden
 4. Liefde & relatie
 5. Ontrouw & narcisme
 6. Uit elkaar & scheiden
 7. Overleden dierbaren
 8. Toekomst
 9. Financiën & welvaart

Of het urgent is, hangt met name af van het onderliggende hartzeer. Ook eerdere ervaringen na een medium bellen verlagen de drempel. Sowieso wordt je alleen al door het telefonisch in contact staan met een medium vaak heel rustig. Deze contact pagina van mijn website is niet bedoeld om telkens nieuwe vragen te stellen. Iets wat oneerbiedig: “Één gek kan meer vragen stellen dan 10 wijzen kunnen beantwoorden.” De klanten welke diep naar binnen willen kijken om te bezien wat de oorzaak van hun obstakels in hun leven zijn, zijn meer dan welkom. Deze zelfreflectie wordt ook wel spiritueel ontwaken genoemd. Dit staat centraal bij zowel de behandelingen als de coaching sessies.

Gezondheid en spirituele ontwaking

Een medium bellen heeft in mijn geval dus een andere medium betekenis. Kijk eens onder agenda voor trainingen qua hartzeer opruimen en trainingen voor bewustzijn verruiming. Hiermee ontwikkel je zelf jouw paranormale gaven. Hetgeen weer geen doel op zich is. Zielsverbinding wel.  Onderstaand figuur geeft hiervan een Heilige Geometrie representatie. Het zijn 5 bollen van energie welke jouw fysieke lichaam omringen en doordringen. En 8 persoonlijkheden verblijven in beweging in jouw energieveld.

De 5 wielen van jouw ziel
De 5 wielen van jouw ziel

Het doel is jouw jouw innerlijk licht container steeds verder laten schijnen tot aan de meest ijle en blauwe bol van energie. Hartzeer oplossen in elk van de 5 bollen is hiertoe nodig.

doel van medium bellen is expansie innerlijk licht
hoofddoel van medium bellen is expansie innerlijk licht

4 levensgebieden Life Coaching sessies

 1. Werk en Inkomen
 2. Relaties
 3. Gezondheid
 4. Persoonlijke Ontwikkeling

Voor ziektebeelden en of life coaching ben je van harte welkom in mijn praktijk. En bovendien ook voor ondersteuning bij carrière & werk, droomverklaring, familie & vrienden, liefde & relatie, ontrouw & narcisme, uit elkaar & scheiden, overleden dierbaren, toekomst en financiën & welvaart. Randvoorwaarde is dat Jyotisha geen informatie geeft over derden welke niet aanwezig zijn.

Medium bellen voor nieuwe liefde te voorspellen is dus geen onderwerp. Hij kijkt liever samen met jou naar hartzeer en levenspatronen welke het single zijn in stand houden of voor andere relatieproblemen zorgen. Het probleem met wortel en tak uitroeien is het credo. Dus goedkoop een medium bellen of helemaal gratis bellen is hiervoor niet de juiste houding. Er zijn van jouw kant liefde, aandacht, middelen, inspanning en toewijding nodig voor deze aanvliegroute. Niet even een snelle oplossing zonder er zelf veel moeite voor te hoeven doen. De informatie van de andere zijde ondersteunt altijd de persoonlijke groei en welzijn met name qua gezondheid van de client. Hoop je eerdaags op een meer persoonlijke manier te ontmoeten.

Medium Bellen wordt 5 stappenplan aanmelden
Medium Bellen wordt 5 stappenplan aanmelden

Medium bellen voor structurele ondersteuning in jouw leven

Dus voor bellen, al dan niet gratis of goedkoop en online moet ik je helaas teleurstellen. Een medium zonder 0900 dat kan wel. Meer lezen over beroemde helderziende paragnosten kan ook. Ook een betrouwbaar medium hier aantreffen kan. Waar ik je mee kan helpen is verbinding met je ziel en alle energie lekken als gevolg van hartzeer te dichten door traumaverwerking. Wat heb je dan niet telkens meer nodig? Medium Bellen