Meteen naar de inhoud
Home » Medium voor antwoorden en inzichten » Helderproevend gave is zeldzamer

Helderproevend gave is zeldzamer

Helderproevend definitie

Helderproevend definitieHet vermogen om te proeven zonder op dat moment daadwerkelijk iets in de mond te hebben of te eten is helderproeven. De smaak komt vrij uit een andere dimensie. De smaak bestaat niet echt, maar de energie wordt dan op de tong van het medium omgezet in een begrijpelijke smaak. Als bijvoorbeeld een framboos een lievelingsvrucht was en toebehoort aan een overleden dierbare dan ervaart het medium plots deze smaak. Deze paranormale gave is zeer zeldzaam en wordt meestal niet genoemd in het rijtje van  bovenzintuiglijke krachten. 

helderproevend of helderproeven van fruit
helderproevend of helderproeven van fruit

Helderproevend synoniemen

Synoniemen : helderproevendheid, helderproeven en paranormaal proeven

Wat zijn enkele voorbeelden?

  • Het paranormaal proeven dat er iets ongezond is
  • Door concentratie de smaak waarnemen zonder dat het op de fysieke tong ligt
  • Het proeven van antwoorden op vragen
  • Verleden of toekomst proeven

Iets ongezonds proeven

Wat een helderproevend persoon  kan ‘proeven’ of het verstanding is om bijvoorbeeld etenswaar – al dan niet nog in een verpakking – te consumeren. Hetzelfde geldt voor vloeistoffen en ook voor medicijngebruik. Bijvoorbeeld wanneer de persoon een slok kraanwater neemt en vervolgens proeft dat de kwaliteit niet in orde is. Een nadere persoon proeft niets geks aan het kraanwater. De waarneming hangt dus niet af van de smaak of zachtheid van het water.  Naast de smaak pupillen in de tong nemen andere sensoren in de tong verbonden met een hogere subtieler bewustzijn een energie waar welke al dan niet verteld of de substantie van het kraanwater gezond is of niet. 

Proef de smaak van producten door erop te focussen

Als je door de supermarkt loopt, focus je op één bepaald product. Dan neem je de energie van het eten op. Dan proef je als het ware het product al. Je kunt de energie van voedsel door slechts de concentratie erop waarnemen. De energie wordt met je tong opgevangen en in smaak omgezet. Je kan dan proeven of het vers is, zout of zoet is, bitter of zuur en bovendien of het voedsel chemische toevoegingen heeft. 

Het proeven van antwoorden op vragen

Gaves moeten meestal eerst worden geactiveerd. Zodra je jezelf iets afvraagt, wordt helderproeven meestal direct geactiveerd. Bijvoorbeeld bij de vraag “ waardoor is deze persoon overleden?” Je kan dan bijvoorbeeld bloed in je mond proeven. Dit is een indicatie voor hart- en vaatziekten. Dit referentiekader bouw je over de jaren op. Dit is niet uitwisselbaar met andere heldervoelende personen. Iedere persoon heeft zijn eigen smaak en ook geur bibliotheek. 

Proef de toekomst en het verleden

Als je  iets wilt weten over een vorige leven, het verleden of de toekomst is het ook mogelijk informatie te ontvangen via heldenproeven. De smaak die je proeft, zal proberen je iets te vertellen als antwoord op de vraag. Het kan ook anders werken qua tijdslijn. Voor de ziel bestaat verleden, heden en toekomst niet. Deze is eeuwig. Je proeft een bekende smaak en dan weet je iets van de toekomst of je proeft een smaak en je weet iets van het verleden. In combinatie met  heldervoeldend of helderwetend krijg je meer duidelijkheid qua de tijdslijn met heldenproeven!

Helderproevend ontwikkelen

In feite is elke persoon helderproefend. De mate waarin dit zich ontwikkelt, is afhankelijk van veel factoren. Ook als genezend medium ontwikkel je over de aardse tijd gezien. Helderwetend is een gave die ook van helderproevend gebruik maakt. Heldervoelend eveneens. Vertrouw op je intuïtie en spirituele capaciteiten. Wil je jouw intuïtie, verder ontwikkelen? Volg dan 2 jaar Levensboom programma voor spiritueel ontwaken. Een snelweg naar helderproevend !