Meteen naar de inhoud
Home » Medium voor antwoorden en inzichten » Paragnosten : Edgar Cayce 1 van de toppers

Paragnosten : Edgar Cayce 1 van de toppers

Paragnosten beoefenen door de eeuwen heen een magische aantrekkingskracht uit op mensen. Bij de top 10 behoren zeker Nostradamus, Edgar Cayce en Baba Venga. Alle drie zijn ze inmiddels overleden dus een paragnosten chat of een nieuwe voorspelling zit er niet meer in. Wel behoren ze tot de groep zuivere en meeste erkende paragnosten. Online kan je gratis antwoorden en inzichten en bovendien nog oude voorspellingen Edgar Cayce tot je nemen!

Kon Edgar Cayce echt de toekomst voorspellen?

Edgar Cayce deed een aantal nauwkeurige voorspellingen. Bij het evalueren van paragnosten kijken we met name hiernaar.

Edgar Cayce 1 van de top paragnosten
Edgar Cayce 1 van de top paragnosten

In 1925 voorspelde hij de beurscrash van 1929. Op dat moment was onze economie buitengewoon sterk en gaf geen indicatie of het zou instorten. Op dit soort accurate voorspellingen zitten we te wachten.

In 1935 voorspelde hij de Tweede Wereldoorlog? . . . de hele wereld zal als het ware in brand worden gestoken door de militaristische groepen en degenen die “voor” macht en expansie in dergelijke verenigingen … “

In 1934 beschreef hij de Essenen in detail. Pas in 1947, toen de Dode-Zeerol werd ontdekt, wisten we ervan.

In 1927 legde hij uit dat we op een dag medische aandoeningen zouden kunnen diagnosticeren aan de hand van een druppel bloed. Hiermee wordt je wel 1 van de top paragnosten.

De toekomst psychisch voorspellen is lastig omdat, zoals Cayce opmerkte, de toekomst niet in steen is geschreven. Sommige van zijn lange termijn voorspellingen, zoals WO III, zijn niet uitgekomen, maar hij vertelde ons dat als het hart van de mens verandert, WO III niet onvermijdelijk is.

Toekomstvoorspellingen waren niet zijn belangrijkste werk, hij hielp vooral mensen met gekanaliseerde remedies voor ziekten en las vorige levens voor professionele oriëntatie, relaties en karmische invloeden. Dus zijn voorspellende werk was secundair voor hem.

Als ik het me goed herinner, voorspelde hij de beurscrash en WO II. Er was in 2000 geen grootschalige overstroming, maar dit zal uiteindelijk gebeuren als de zeespiegel stijgt en steden aan de kust vroeg of laat onder water komen te staan. Het is onmogelijk om iets in een verre toekomst te voorspellen, omdat tijdlijnen voortdurend veranderen aldus 1 van de beste paragnosten van de 20ste eeuw.

Wat zijn enkele van Edgar Cayce’s voorspellingen die nog niet zijn uitgekomen?

Edgar Cayce deed veel voorspellingen over de toekomst. Het doel van profetie, vertelde Cayce ons, is om tragedie te voorkomen. Dit is een mooi uitgangspunt waar paragnosten heden te dage een voorbeeld aan kunnen nemen.

Als mensen hun hart veranderen, kan een catastrofe worden voorkomen. De toekomst kan altijd door de mensheid worden veranderd, God gaf hen een vrije wil !!! Als 1 van de meest bekende Amerikaanse paragnosten van de vorige eeuw.

Voorspellingen Edgar Cayce

  • Sterk verlengde levens tragedie kan voorkomen
  • Ontdekking van een perpetuum mobile.
  • Cayce suggereerde dat er een oude “Hall of Records” in de Grote Piramide zou worden ontdekt op een moment dat het de manifestatie van een nieuw hoger bewustzijnsniveau zou betekenen.
  • Edgar Cayce voorspelde grote dingen voor China en zijn bevolking. Bij één gelegenheid vertelde Cayce een groep mensen dat China uiteindelijk “de bakermat van het christendom zou worden, zoals toegepast in het leven van mensen”. Hij suggereerde ook dat het hoogtepunt van de beschaving uiteindelijk zou verschuiven van het Westen naar het Chinese volk: “En deze zullen vooruitgaan. “
  • De tweede komst van Christus.

Praktijk houden niet om in voetsporen van deze paragnosten te treden

Paragnosten nemen helderziend, helderwetend, helderruikend, helderproevend, helderhorend of heldervoelend waar vanuit een hoger bewustzijn en reizen dwars door tijd en ruimte. De paragnost Edgar Cayce hield ook praktijk om mensen te helpen. Zijn voorspellingen stonden niet op de eerste plaats. Andere mensen helpen wel. Bij mij is het idem dito. Zo is ook de geboorte van mijn zoon qua datum en tijd 8 maanden van de voren uit gekomen. Weervoorspellingen over de beste zomerse weken komen vaak uit qua vakantieplanning. Ook treffen cliënten precies de beschreven nieuwe partner jaren later. Is het nu zo belangrijk? Nee in feite niet. Voorspellingen van paragnosten zouden volgens Edgar Cayce een tragedie moeten voorkomen. Anders zijn ze in feite niet relevant.

Ik vervul liever de rol van Life Coach in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofdorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Online Life Coaching kan ook in heel Nederland in zowel de spreektaal Nederlands, Engels als Spaans. Zie je graag online of fysiek in mijn praktijk en dan vertel ik niet zoveel over deze bekendste en meeste erkende zuivere helderziende top paragnosten !