Meteen naar de inhoud
Home » Medium voor antwoorden en inzichten » Helderruikend gave handig?

Helderruikend gave handig?

Wat is helderruiken?

Helderruiken is een paranormale gave waar je veel mee kan. Er voor open staan en jouw neus of helder reukvermogen gebruiken!  Het is 1 van de zes paranormale vermogens welke ik toelicht.  De andere vijf zijn  helderproevend, helderzien, heldervoelen, helderhoren en helderweten. Doordat je altijd een goed reukvermogen hebt gehad kan je plotseling ook de kracht van helderruikend zijn in je leven ervaren.  Het helderruikend vermogen kent veel aspecten en toepassingen. Een suggestie leer aandachtig subtiel te ruiken.  Elke kleine nuance is belangrijk. 

Helderruiken of helderruikend handig?
Helderruiken of helderruikend handig?

Helderruiken van overleden mensen

Een mens aan deze kant die veel sigaren rookte heeft deze walm van sigarenrook aan de andere zijde nog steeds bij zich. Of een vrouw die altijd dezelfde parfum opspoot in overmaat en met zich meedroeg dan kan je als deze is overleden en jou bezoekt plotseling deze geur gewaar worden. Dus voor alle typische parfum geuren en tabak- of alcoholgeuren geldt dit. De ziel van de overleden persoon heeft deze kenmerkende eigenschap met zijn of haar energie aan jou doorgegeven om je bewust te maken dat hij of zij aanwezig is. Dit is helderruiken ten top.

Ruik dat iemand aan je denkt

Er zijn veel manieren om bewust te worden dat een persoon aan je denkt. Door het in je hoofd te zien of te horen of zelfs mentaal of fysiek te voelen. En bovendien is helderruiken ook een goede optie. Van diegene die aan jouw denkt, ruik je helderruikend een typische geur. Deze ervaring komt uit de grote leegte of helemaal uit het niets.  Het is een signaal voor je ondanks dat alle ramen en deuren dichtzijn ben je het toch gewaar. 

Het helderruikend waarnemen van ziektebeelden

Elk ziektebeeld heeft een  subtiele kenmerkende geur. Ondanks dat ik als paranormaal genezer geen diagnose mag stellen, verwijs ik zeer regelmatig mensen op basis van helderruiken terug naar de huisarts voor een verwijskaart van een specialist.  In de trend van “Laat je longen of alvleesklier eens nakijken”. Wil cliënten niet in de stress laten schieten. Niets zeggen kan ook niet want daarmee ontneem je de mogelijkheid of reduceer je in grote mate de kans om een ziekte als kanker te overleven. Het ruiken van die eigenschap en goedaardig of kwaadaardig is wel een kwestie van ervaring. Een subtiele geur kan ook de algehele gezondheid van een client duiden. Over de jaren heem krijg je hierin steeds mee zelfvertrouwen omdat je een “eigen” referentiekader met geuren opbouwt.

Helderruiken van leugens

Dit ligt meer in de sfeer van het ruiken of een persoon wel of niet rookt, drinkt of andere uitspattingen najaagt om zich tijdelijk uit deze wereld te onttrekken. Dwars door de tijd heen kan je via helderruiken de geur alsnog ruiken. Ondanks dat er niets fysieks in kleding of haren qua geurspoor is achtergebleven. Ga met deze gave zeer voorzichtig om want jouw rol is niet politieagent spelen. Het vrijheidsgevoel van de persoon mag en kan je niet beperken met jouw helderuiken gave. De persoon gaat zich dan ernstig afzetten tegen het spirituele. Leer eerst meer hiervan te begrijpen. 

Verleden en toekomst helderruikend ervaren

Spiritueel gezien bestaat de tijd niet want de ziel van een persoon en de overziel van alle mensen is eeuwig. Het is een mentaal concept. Dus paranormaal gezien kan je dwars door de tijd heen waarnemen. Tijdens een intake tracht je ondermeer de emotionele kwaliteit van de relatie met een partner de duiden. Sommige clienten zijn daarin een gesloten boek mede afhankelijk van hun sterrenbeeld. Een geur van een bloem kan dan een positieve inspirerende relatie impliceren.  Een muffe geur vanuit helderruiken kan betekenen dat 1 van de partners zich benauwd voelt en niet genoeg ruimte krijgt van de ander. 

spiritueel ontwaken kijk naar het onderbewuste
spiritueel ontwaken kijk naar het onderbewuste

Hoe kan je helderruikend ontwikkelen?

Wilt je hulp bij het verder ontwikkelen van helderruiken of alle 6 gaven? Er zijn dan twee wegen die naar Rome leiden. Ten eerst jouw zielsverdriet opruimen en daardoor helderder worden, doordat je mentale filters steeds meer op de achtergrond geraken. Ten tweede een 2 jaar programma van 12 weekend workshops volgen om je bewustzijn verder uit te lijnen met de Heilige Geometrie. Met beiden ontwikkel je helderruiken!