Meteen naar de inhoud
Home » Medium voor antwoorden en inzichten

Medium voor antwoorden en inzichten

Medium bellen uit nood?

Een betrouwbaar genezend medium of paranormaal medium waar vindt je die? Hoe krijg je antwoorden en inzichten? De problemen waartoe mensen een medium bellen of paragnost bellen zijn divers. Een groot misverstand rondom mediums is dat mensen alleen bellen voor paranormale chats of om een blik in de toekomst te werpen. Een van de beroemdste helderziende paragnosten is Nostradamus. Een van de top helderzienden Baba Vega de Nostradamus van de Balkan van de 20ste Eeuw is ook niet onopgemerkt gebleven. Een paragnost online bellen of een medium bezoeken of bellen geeft innerlijke rust. 

Aan een medium paragnost of helderziende kan je jouw verhaal vertellen met een onbevooroordeeld luisterend oor. Met een medium kan je ook van gedachten wisselen of ideeën uitwisselen. Door je aura te lezen kan er zelfs in de toekomst worden gekeken. De problemen waarmee we dagelijks te maken hebben, zijn zeer divers. Ben je geïnteresseerd in je carrière? Benieuwd of jouw baan gevaar loopt? Benieuwd of er een nieuwe uitdaging komt? Of maak jij je zorgen om kleinkinderen of kinderen? Bespreek jouw zorgen en deel je verhaal. Je kan ook bellen over liefdeskwesties. Ook bij relatieproblemen, bindingsangst, hartzeer en verlatingsangst.

spiritueel medium voor levensweg?
spiritueel medium voor levensweg?

Geen informatie over derden qua antwoorden en inzichten

Zelf geef ik nimmer antwoorden en inzichten of welke informatie dan ook over derden. Dit betekent dat informatie verstrekken over kinderen en kleinkinderen uit den boze is. Ook informatie over potentiële of bestaande levenspartners in liefdeskwesties daar werk ik niet aan mee. Ga liever met de client in mijn praktijk naar de onderliggende oude pijn toe van het gemis of van de disharmonie in de relatie. Of de bindingsangst of verlatingsangst. Slaapproblemen, burn-out en stress ook hier liggen altijd trauma’s aan ten grondslag. Met andere woorden : heb een meer structurele traumaverwerking aanvliegroute i.p.v. paragnost bellen. Hierbij dien je zelf ook inzet te plegen en je leven tot nu toe te goed te aanschouwen.

Een gek kan meer vragen stellen dan 10 wijzen kunnen beantwoorden

De betekenis hiervan is dat er altijd wel vragen zijn waar niemand het antwoord op weet of wil geven. Soms dienen clienten zelf achter oorzaken te komen en is er geen toestemming om te helpen vanuit de ziel. Het kan het moment nog niet zijn. Ook is er een categorie fundamentele vragen waar nooit antwoord op kan worden gegeven. Houdt mijn partner van mij? De persoon die de vraag stelt, houd niet van de partner anders zou deze de vraag nooit stellen. Wat is de zin van het leven? De persoon die de vraag stelt, is bang voor de dood en leeft helemaal niet. Deze fundamentele vragen zijn als het ware een spiegel voor de vragensteller. 

Geen water naar de zee dragen

Medium bellers komen telkens met nieuwe vragen. Hiermee help je de client niet echt. Het is symptoombestrijding. Om die reden doe ik geen telefonische medium consulten en ook geen online medium consulten los van (online) life coaching of paranormale genezing. Veel beter om naar mijn praktijk te komen om het probleem – uitdaging – met wortel en tak uit te roeien. Daar krijg je via mij echte en oprechte antwoorden en inzichten voor je levensgeluk.

Beter een vogel in de hand dan tien in de lucht

Liever een beetje dan helemaal niets. Kleine concrete resultaten zijn beter dan grootse plannen. Vaak zitten cliënten met allerlei hulpvragen of systeemklachten. Eerst helpen met een klein thema en daar vanuit weer vertrouwen in immuunsysteem opbouwen werkt het beste. Hoewel dit meestal niet goed te sturen is door mijzelf. Zie energetische therapie ervaringen van cliënten bij de resultaten van paranormale genezing.

Ten einde raad met ziektebeeld en jarenlang stad en land aflopen?

Veel clienten lopen jarenlang rond in zowel het reguliere als complementaire circuit van zorgaanbieders. Telkens als ze bijna er zijn switchen ze van hulpverlener. Ze waren niet klaar om naar de echte pijn te gaan of de zorgverleners hebben de echte oorzaak niet aangepakt. 

Online consult van medium

Wil je informatie over je leven? Ben je benieuwd naar berichten van dierbaren of ben je op zoek naar advies over specifieke onderwerpen? Sta je graag bij met een serie (online)  life coaching consulten. Help je graag op weg. Als ervaren medium neem ik de tijd voor je en geef met veel passie antwoord op jouw vragen en indien nodig ook advies. 

Als betrouwbaar medium kan je antwoorden en inzichten geven zonder dat de vraag door jou gesteld wordt. Dit komt door 1 of of meer bovenzintuiglijke gaven. Deze worden ingezet mede op basis van de informatie welke je geeft over jouw eigen levensloop. Tijdens een intake gesprek van 1,5 uur gaan we hier diep op in. Daarna krijg je een energetische behandeling van 20 minuten en lig je nog uit 10 minuten. Op dat moment krijg je als ware als of je droomt al antwoorden en inzichten via jouw eigen zielsverbinding.


Paranormale gave ontwikkelen

De paranormale krachten van een online medium zijn sterk ontwikkeld. Het is een specialisme door het beschikken over en steeds verder ontwikkelen van bovenzintuiglijke gaven. Help je graag met een online medium consult in combinatie met life coaching om dit te ervaren. Een medium kan beschikken over een combinatie van verschillende mystieke of paranormale vermogens. Mensen vragen zich vaak af wat ik dan precies doe en wat het betekent om paranormaal begaafd te zijn. Als medium ben je een doorgeefluik voor de emoties, beelden en woorden van een overleden persoon en of gids van de persoon. De combinatie kracht van de verschillende gaven ondersteunt dit proces optimaal. Het is een neveneffect van persoonlijke ontwikkeling of spirituele ontwikkeling. Het is geen doel op zich.

Healing op afstand door genezend medium

Genezing voor derden kan met hun toestemming. De benodigde informatie is dan erg klein. Denk bijvoorbeeld aan de naam van de persoon, de geboortedatum en het ziektebeeld achterop een foto of in een email. Als genezend medium geef je het immuunsysteem van de client dan een flinke zet en behandel je een specifieke klacht. 

Rouwverwerking door middel van een consult

Helaas komt het in deze wereld voor dat je (ineens) afscheid moet nemen van een dierbare en de achterblijvende geliefde heeft dan nog vaak onbeantwoorde vragen. Het niet vinden van deze antwoorden kan het omgaan met het verlies en verdriet enorm belemmeren. In het proces maak je als medium of paragnost verbinding met de energie van de klant en ook de persoon aan de andere kant in kwestie. Als medium verbindt je zowel met het onzichtbare als het fysiek zichtbare.

Door verbinding te maken met deze energie van de overledene, stroomt de energie van de overledene door de hulpverlener, die deze energie vervolgens omzet in woorden en zo informatie en boodschappen doorgeeft aan de cliënt. Deze informatie en berichten met antwoorden en inzichten via een medium zijn van cruciaal belang bij het omgaan met verdriet en verlies. Het is vaak een teken van leven van de eeuwige ziel van de persoon aan de andere kant. 

De lagen van jouw ziel voor antwoorden en inzichten
De lagen van jouw ziel voor antwoorden en inzichten


Een helderziend medium of een helderhorend medium

Een helderziende gebruikt vaak numerologie, astrologie of tarot kaarten om snel jouw vragen en jouw situatie te begrijpen. Met alle respect heb ik dit achter mij gelaten. Een helderziend medium kan zeer specifieke informatie en gevoelens vinden door in te tunen op een persoon of een foto. Een helderhorend medium is iemand met een sterk gehoor welke de stem van zijn of haar ziel in het hoofd kan horen. Deze stem biedt zeer waardevolle informatie aan clienten vaak via de engelbewaarders of gidsen van de persoon. Is een helderziende of een helderhorend medium in combinatie met life coaching iets voor jou? Neem dan gerust contact op.

Heldervoelend medium of helderziend medium

Een heldervoelend medium voelt de emoties, stemmingen, onzekerheden, angsten en pijn van de betrokken client of persoon. Een genezend medium kan door healing op afstand of in de nabijheid van de client de lichamelijke klachten of pijn verminderen en of elimineren. Lees hiertoe wat klanten vertellen over de resultaten van de paranormale geneeswijze. Een helderziend medium evenals een helderwetend of helderhorende medium gebruiken een combinatie van verschillende zintuigen om in contact te komen met de mysterieuze wereld. Iemand die een helderziende is of paranormaal begaafd is, kan plotseling en zeer kortstondige energieverschuiving bij zichzelf voelen terwijl het over de client gaat. Door de zielskracht of diepe innerlijke rust van een medium en de holografische verbinding met de client kan de client stressvrij of ook intens geluk voelen.

Helderwetend of helderruikend medium

Een combinatie van helderruikend, helderproevend, helderziend, heldervoelend en helderhorend is wat een helderwetend medium of paragnost kan inzetten.  Helderproevend is een vrij onbekende term en toch is het weldegenlijk mogelijk sferen  te proeven in plaats van te voelen. Een helderruikend medium komt minder voor. Het is een sterk ontwikkeld reuk vermogen wat in specifieke situaties handig kan zijn. Een helderruikend vermogen is handig om de aanwezigheid van overleden personen waar te nemen. Dit noemen  we de “smelly ghosts” Denk hierbij bijvoorbeeld aan sigaren lucht als iemand veel rookte of een speciale parfum wat zij veel gebruikte. 

blauwdruk van de ziel voor antwoorden en inzichten
blauwdruk van de ziel voor antwoorden en inzichten


Toekomst laten voorspellen of zelf een spirituele ontwikkeling doormaken?

Hoor regelmatig van veel cliënten dat voorspellingen zijn uitgekomen. Ben hier evenwel zeer voorzichtig mee en niet zo mee bezig. Antwoorden en inzichten daar moet niet naar geleefd gaan worden. Een client dient zijn of haar eigen leven te laten ontvouwen. Wat een medium al dan niet heeft gezegd mag nimmer een richtsnoer zijn.

Mijn praktijk is in de regio Haarlem. Ondermeer in de directe omgeving met een reistijd van minder dan 15 minuten zoals Heemstede, Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Zandvoort en Zwaanshoek. Online coaching en healing op afstand kan natuurlijk voor heel Nederland.

Voorzichtigheid is geboden bij mediumschap inzetten voor derden. Leer bij voorkeur mijn cliënten zelf contact te maken met hun hoger zelf voor antwoorden. Heb hiertoe voor voor privé personen een 2 jarig retraite programma met 12 weekenden. Anders krijg je mogelijk een verslaving van medium bellen of medium online met de vraag:  Wat staat mij binnenkort te wachten? Helder inzicht vanuit jouw eigen zielsverbinding is belangrijk want daarmee kan je onderdeel uitmaken van de betere mediums qua instelling. Leer eerst zelf antwoorden en inzichten te ontvangen en wordt voor jouw eigen ziel eerst zelf een medium