Meteen naar de inhoud
Home » Medium voor antwoorden en inzichten » Spiritueel Medium voor hartzeer en gezondheid

Spiritueel Medium voor hartzeer en gezondheid

Spiritueel Medium een korte introductie

Spiritueel medium talent daar kan je mee geboren zijn. In mijn geval gebeurde het pas na een auto ongeluk op mijn 16de. Achteraf 19 jaar later kwam ik er achter dat het geen ongeluk was. Na mijn “ongeluk” op mijn 16de was het helderzien, heldervoelen, helderhoren, helderruiken en helderproeven op slag extreem sterk en vond ik langzaam mijn weg om er mee om te leren gaan. Was toen helemaal niet bezig met spiritueel medium zijn. Groeide niet op met spiritualiteit.

En op mijn 53ste na een zware hartaanval – terwijl al mijn aderen in top conditie bleken te zijn – werd het kanaal van helderweten opeens kristal helder. Van de hartaanval ben ik inmiddels helemaal hersteld mede door mijn helpers en spirituele leeraren. Cardiologen stonden uiteraard verbaast hoe snel dit herstel ging. Kon nog niet weten dat er eerst een vet trauma opgeruimd moest worden om spiritueel medium kwaliteiten te verkrijgen.

spiritueel medium
spiritueel medium

Hartaanval een oud trauma?

Ben in 2017 tijdens de hartaanval door een zwaar trauma gegaan van het overlijden van 2 embryo’s toen ik 4 a 5 weken oud was tijdens de zwangerschap. Was deel van een drieling en heb het als enige overleeft. Dit niet eerder verwerkte rouwverdriet en schuldgevoel heeft veel invloed gehad op mijn leven. Het zorgde voor een zeer extreme financiële en huisvesting stress in mijn (over) leven voor mijn gezin van ook 3 personen in het heden. Net zoals met de drieling in de baarmoeder, terwijl mijn moeder ook extreme stress had van een verhuizing. Ze wist niet dat ze zwanger was op dat moment.

Totdat de hartaanval voor een “Pang” zorgde en de innerlijke harmonie diep in mijn hartcentrum met 7 kamers herstelde. Deze gebeurtenis haalde angst weg hetgeen eerder in de rol van spiritueel medium voor en bepaalde mate van onzekerheid of dualiteit zorgde. Daarom vind ik het als spiritueel medium juist zo bijzonder mooi en ook hart vervullend om met overleden personen telepathisch te spreken en berichten aan de achterblijvers door te geven. Cliënten helpen met hun rouwverdriet en een teken van leven over te brengen. Onder andere mijn overleden tweeling broer en overleden zus helpen mij daarmee.

Waarom niet op TV zoals The Long Island Spiritueel Medium?

Ben meer gespecialiseerd in genezing en life coaching in een aantal sessies. Wil mensen daarmee helpen en dat doe ik op mijn eigen manier. Heb deze website waar mensen een afspraak voor een consult kunnen maken. Soms werk ik op Pro Deo basis voor mensen die het moeilijk vinden. Ook organiseer ik Healing op Afstand voor een hele groep mensen tegelijk. Dus niets ten nadele van hoe collega’s werken ieder kiest zijn eigen ingegeven weg en door de andere zijde ondersteunde aanvliegroute. En dat is geweldig en gelukkig anders voor elke spiritueel medium.

Wat is de kracht van een genezend medium?

We moeten ons ervan bewust zijn dat de genezer of het spiritueel medium anderen niet geneest, in plaats daarvan is de uitgelijnde genezer een kanaal voor intelligente energie hetgeen een patient client een kans biedt om zichzelf te genezen. Het lichaam wordt aangetast door bacteriën, virussen en een reeks gifstoffen in ons voedsel, drinkwater en onze leefomgeving. Ons lichaam lijdt aan pijn die fysieke genezing nodig heeft. Onze geest is vatbaar voor infectie door angst, zorgen, woede, hebzucht, egoïsme, jaloezie om er maar een paar te noemen, wat een genezing door middel van ontwaken vereist. Als spiritueel medium heb ik de taak om te helpen bij dit ontwaken. 

spiritueel ontwaken kijk naar het onderbewuste
spiritueel ontwaken kijk naar het onderbewuste

Onze ziel wordt gekweld door de ziekte van onwetendheid die voortkomt uit kosmische waanvoorstellingen die ervoor zorgen dat de mens zijn volmaakte goddelijke aard vergeet en zich op de fysieke wereld concentreert.

De 5 wielen van jouw ziel
De 5 wielen van jouw ziel

Onwetendheid creëert onevenwichtigheden tussen lichaam, geest en ziel. Ons lichaam, onze geest en onze ziel hebben een levenskracht die we kunnen identificeren als elektromagnetische energie. Dit is wat een spiritueel medium kan proeven of ruiken of voelen.

Waarom blijft de wetenschap mediumschap ontkennen?

Mediumschap en helderziendheid zijn getest en de resultaten waren positief. Waar veel mensen het mis hebben, is dat ze “absoluut” testbaar zijn. Het is niet gemakkelijk, maar het is goed te doen.

Hier is een wetenschappelijk encyclopedieartikel over dit type experiment: Mentaal Spiritueel Onderzoek.

Helderziendheid is een brede term en experimenten hebben betrekking op specifieke soorten paranormale vermogens. Op afstand zien (Remote Viewing) is het meest geteste fenomeen. De wetenschap ontkent dit niet. Het is gewoon heel traag om het te accepteren. De wetenschap heeft tegenwoordig niet de technologie om alles qua energie trilling te meten. Het betekent niet dat een spiritueel medium niet echt is. Maar uiteindelijk zal de wetenschap de achterstand op mediumschap inhalen.

Werkgebied praktijk en online

Spiritueel Medium kan online in het Nederlands en ook in het Engels. Dus wereldwijd. Een face2face in mijn praktijk voor een intake gesprek heeft de voorkeur ook als je ver weg woont. Optioneel is de praktijk goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Velsen-Zuid, IJmuiden, Velserbroek, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, IJmuiden, Velserbroek, Velsen-Zuid, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Zie je graag in mijn praktijk voor het ervaren van antwoorden en inzichten met een beperkt aantal sessies bij een genezend spiritueel medium !