Meteen naar de inhoud
Home » Medium voor antwoorden en inzichten » Helderziende samengang leven herkennen?

Helderziende samengang leven herkennen?

Maak connectie met één bekende helderziende : jouw Eigen innerlijke gids

Antwoorden vinden op op vragen over de toekomst of het heden via een ervaren helderziende. 123medium.nl leert je een connectie te maken met één of meer van jouw innerlijke gidsen. Dit is het beste levensadvies om zelf voorspellingen te ontvangen. Een helderziende kan met zijn of haar goed afgestemde heldere zintuigen en gaven goed aanvoelen wat er allemaal in de toekomst kan ontvouwen in jouw leven. De kracht en werkwijze verschilt sterk per persoon.  Zo kan er sprake zijn van helderruikend, helderproevend, helderziend, heldervoelend, helderhorend of de combinatie van deze vijf te weten helderwetend

Een helderziende maakt van oudsher van mystieke attributen gebruik. Met tarotkaart leggen of een horoscoop duiden, wordt jouw toekomst haarfijn getoond en geïnterpreteerd. Naar gelang de voorkeur gaat hij of zij gebruik maken van hulpmiddelen zoals tarot of speelkaarten. Bekende helderzienden zoals Baba Vanga, Nostradamus en Edgar Cayce konden eeuwen door de tijd reizen met hun voorspellingen en onze toekomst ontsluieren. Elke helderziende gebruik 1 of meer van zijn of haar erkende traditionele methodes.  

Een helderziende ontwikkelt en leert gaven te hanteren

Gaven kunnen naast de reeds aanwezige gaven verder worden ontwikkeld door spirituele initiaties. Het gebruik van mystieke attributen kent een eeuwenlange historie. Bekende methoden zoals tarot kaarten leggen worden door helderzienden vaak toegepast. Door foto’s lezen, tarot kaarten of speelkaarten vindt er een afstemming plaats met uw ziel op jouw wensen en mogelijk hele specifieke vragen.

In tal van beschavingen is het beroep van overlevert. Door de eeuwen heen zijn er toverdokters en Sjamanen actief geweest met elk hun eigen methodes. Zo is er ook Geomantiek waarbij de patronen welke een client in het zand maakt paranormaal worden gelezen. In de Romeinse tijd werd gebruik gemaakt van Augurus of te wel de patronen van vliegende vogels en wolken in de lucht. Ook werd er bij oude Europese stammen ten behoeve van voorspellingen door een helderziende gebruik gemaakt van ingewanden van dieren, wichelroedes en botten. 

De helderziende glazen bol van ROMA
De helderziende glazen bol de ROMA

Alle gebruikte methoden van helderzienden ontwikkelden zich eerder bij de nomaden volkeren in Europa. Wie kent niet een zigeuner met een glazen bol?  Roma is de originele naam van het prachtige zigeuner volk. In het Sanskrit betekent Roma het centrale kanaal. De middenweg van balans. Het leven vanuit een stroom. Veel westerse mensen worden al nerveus als ze 30 minuten reizen naar een andere stad. Stel je voor dat een volk eeuwenlang reist van plek naar plek vanuit een innerlijke balans. Het Aarde centrum leert dan snel wortel schieten. De voorspellingsmethoden van de Roma zijn samengebracht tot een mooi samen hangend geheel. 

Heb je deze verscheidenheid aan voorspelling methoden wel nodig?

Vragen over verleden, heden en toekomst zijn eigenlijk niet relevant. Jouw persoonlijke levensvragen zijn mogelijk mentaal. En na het antwoord op jouw eerste vraag volgen er nog negen nieuwe vragen. Jouw mentaal denken blijft waarschijnlijk nieuwe vragen verzinnen.  Het is veel verstandiger om te beseffen dat deze vragen voortkomen uit oud hartzeer opgeslagen in jouw energievelden. Dit is in feite een heel belangrijk inzicht welke we je aanreiken.

Schep zelf zonder een helderziende ook duidelijkheid in jouw leven

De loutering van het leven heeft als doel jou naar een verbinding met jouw ziel te dirigeren.  De loutering vindt plaats doordat het onderliggende hartzeer als een krachtige magneet telkens dezelfde gebeurtenissen aantrekt. Totdat je het inzicht hebt ontvangen dat het enerzijds een levenspatroon is en anderzijds voorkomt uit een traumatische gebeurtenis in jouw leven of die van jouw ouders of voorouders.   

Het gaat dus niet om de problemen in het heden. Dat is slechts een toneelstuk met acteurs en of actrices. Deze volgen het script welke in de magneet van jouw hart verborgen zit. Ze tonen jou een film in een illusie voor je. Het is niet echt. Jou helpen met het uitleggen en duiden van de essentie achter de illusie kan wel handig zijn. Structurele hulp is wat wij aanbieden met ons life coaching programma. De paranormale gaven zijn slechts een hulpmiddel en in essentie niet belangrijk. Wel krijg je met behulp van een helderziende sneller verbanden te zien tussen verleden en heden.

Jouw mentaal denken zal trachten je wijs te maken dat de ervaringen binnen een levenspatroon niks met elkaar te maken hebben. Of je ziet de samenhang tussen gebeurtenissen zelf nog niet en herkent het levenspatroon niet. Nieuwe inzichten kunnen dit beeld dan bijstellen, waardoor je makkelijker door het leven kan navigeren of de problemen op jouw pad in zijn geheel kan oplossen. Ontrafel het verleden en doorzie het heden met onze coaching expertise. De toekomst ontvouwt zich zoals dit de bedoeling is om je te dirigeren naar zielsbewustzijn

Samenvatting

Een helderziende of medium paragnost raadplegen kan nut hebben bij de samenhang duiden tussen heden en verleden. Door het oplossen van oud hartzeer zal in de nabije toekomst jouw leven op eens zich anders ontvouwen. Voorspellingen vanuit de status quo van het heden zijn dan opeens niet meer waar. Zodra jouw innerlijk verandert, kan een helderziende geen betrouwbare voorspellingen meer doen. Wij bieden een Life Coaching en Ontwaken Programma om jou structureel te ondersteunen. Dat wordt je mogelijk zelf een helderziende!