Meteen naar de inhoud
Home » Medium voor antwoorden en inzichten » Helderzienden Baba Vanga voorspellingen

Helderzienden Baba Vanga voorspellingen

Helderzienden paragnosten wekken bij vele mensen door de eeuwen heen al nieuwsgierigheid op. Wil hier een aantal van de meest bekende of beroemdste zoals Nostradamus, Baba Vanga en Edgar Cayce de revue laten passeren. De adviezen of beter gezegd voorspellingen van deze helderzienden zijn gratis en online beschikbaar. Ze vormen tezamen in deze tijd een uitstekende helderziendenlijn. Een helderziende chat zit er helaas niet meer in.

1 van de beste helderzienden Baba Vanga
1 van de beste helderzienden Baba Vanga

Baba Vanga 1 van de beste helderzienden

Een blinde mysticus uit Bulgarije, ook wel bekend als Nostradamus van de Balkan vanwege haar voorspellingen. Ze zou de terreuraanslagen van 9/11 en de Brexit hebben voorspeld. Baba voorzag dat “een grote golf de kust zal bedekken en de mensen onder water zullen verdwijnen”. In wat sommigen interpreteerden als de vernietiging van Thailand door een enorme tsunami in 2004. Ze voorspelde ook nauwkeurig het zinken van de Russische onderzeeër de Koersk.

Hoe dan ook, haar nalatenschap zou nog steeds versterkt kunnen worden als enkele van haar meer onwaarschijnlijke voorspellingen ook uitkomen. Ze is sowieso al 1 van de meest indrukwekkendste helderzienden van de 20ste eeuw.

 1. De blinde Bulgaarse voorspelde dat EUROPA op alle gebieden een grote ondergang zal krijgen. Ze vertelde dat Europa zal worden aangevallen door moslim indringers. Ze voegde er verder aan toe dat chemische aanvallen door moslim indringers zullen worden gebruikt om het land te vernietigen. Ook voorspelde ze een moord poging tegen de Russische president Vladimir Poetin.
 2. Ze voorspelde dat de Amerikaanse president Donald Trump ziek zal worden door van een mysterieuze ziekte die hem doof zal maken en hij zal worden geconfronteerd met een hersentrauma.
 3. Ze vertelde ook dat er in 2020 moeilijke tijden zullen komen. Mensen zullen verdeeld zijn door hun geloof.
 4. Ze voorspelde verder dat er leven in de kosmos zal worden ontdekt. En dat binnen 200 jaar mensen in contact komen met hun spirituele broers en zussen uit andere werelden.
 5. Treinen zullen vliegen op zonlicht en de benzineproductie stopt.
 6. Aan het begin van de 21ste eeuw zal de mensheid kanker kwijtraken, zei ze.

Wat vind je van de voorspellingen van Baba Vanga?

Ik vind haar voorspellingen fascinerend, ze lijkt helemaal in een science fiction film beland te zijn. Hier zijn enkele van haar meest opvallende helderzienden voorspellingen over wetenschap en oorlogvoering.

 • 2023: De baan van de aarde zal veranderen, testen van biologische wapens op mensen en een tsunami van zonnedeeltjes welke het magnetisch beschermend veld van de aarde beïnvloed. De aarde gaat van de 3de naar de vijfde dimensie waarbij Aliens ons aanvallen, een kerncentrale explodeert en de menselijke voorplanting proces wordt met DNA technieken sterk beïnvloed.
 • 2025: Europa zal deels onbewoonbaar worden
 • 2028: De mensheid zal naar Venus vliegen, in de hoop nieuwe energiebronnen te vinden.
 • 2033: Het wereldwaterpeil zal stijgen als de poolijs kappen smelten
 • 2066: Amerika zal voor het eerst een nieuw klimaatveranderingswapen gebruiken om Rome te heroveren en het christendom terug te brengen.
 • 2100: Door de mens gemaakte zon verlicht de donkere kant van de planeet (dit staat al in de pijplijn – sinds 2008 werken wetenschappers aan het creëren van een kunstmatige zon met behulp van kernfusietechnologie).

Toekomst voorspellen betrekking hebbende op de 22ste eeuw

 • 2130: Met de hulp van de aliens zullen beschavingen onder water leven.
 • 2187: Twee grote vulkaanuitbarstingen zullen met succes worden gestopt.
 • 2201: Temperaturen dalen naarmate de thermonucleaire processen van de zon vertragen.
 • 2262: Planeten zullen langzaam van baan veranderen. Mars wordt bedreigd door een komeet.
 • 2354: Een ongeval op de kunstmatige zon zal resulteren in meer droogte.
 • 2480: Twee kunstmatige zonnen zullen botsen en de aarde in het donker achterlaten.
 • 3005: een oorlog op Mars zal het traject van de planeet veranderen.
 • 3010: Een komeet zal de maan raken. De aarde zal worden omgeven door een ring van steen en as.
 • 3797: Tegen die tijd zal alles op aarde sterven. De menselijke beschaving zal echter ver genoeg gevorderd zijn om naar een nieuw sterrenstelsel te verhuizen.

Fascinerend is het niet 1 van de top helderzienden waarvan wordt aangenomen dat 85% van haar eerdere voorspellingen daadwerkelijk zijn uitgekomen. Voorspellingen zijn vaak algemeen en kunnen worden aangepast aan echte gebeurtenissen. Ongeacht of ze waar zijn of niet, ik denk dat haar interesse in wetenschap zo fascinerend was, want ze praat zo vaak over wetenschap voor een meisje dat op haar twaalfde haar visie verloor.

Praktijk houden niet om in voetsporen van deze helderzienden te treden

Helderzienden nemen waar vanuit een hoger bewustzijn en reizen dwars door tijd en ruimte. Edgar Cayce hield ook praktijk om mensen te helpen. Zijn voorspellingen stonden niet op de eerste plaats. Andere mensen helpen wel. Bij mij is het idem dito. Weervoorspellingen over de beste zomerse weken komen vaak uit qua vakantieplanning. Zo is ook de geboorte van mijn zoon qua datum en de exacte tijd ruim 8 maanden van de voren uit gekomen. Ook treffen cliënten precies de beschreven nieuwe partner jaren later. Is het nu zo belangrijk? Nee in feite niet. Haar voorspellingen zijn net als die van Edgar Cayce bedoeld om tragedie te voorkomen.

Dus s.v.p. geen helderziende bellen of paragnost bellen. Vervul liever de rol van Life Coach waarbij over helderziend medium kwaliteiten beschikken enorm helpt bij de eerste zeven levensjaren traceren. Cliënten hebben meestal geen herinneringen aan deze periode terwijl juist traumatische ervaringen uit die tijd de grootste levenspatronen creëren later in iemands leven. Meldt je aan via Pasanta contact formulier. Ben fysiek werkzaam in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio Heemstede. Ondermeer voor Badhoevedorp, Velsen-Zuid, Zwanenburg, Amsterdam, Halfweg, Driehuis, Aerdenhout, Lisse,  Hillegom, Velserbroek, IJmuiden, Santpoort-noord, Sassenheim, Santpoort-zuid, Vijfhuizen, Zandvoort, Bloemendaal, Bentveld,  Vogelenzang, Zwaanshoek, Overveen, Hoofddorp,  Haarlem en Bennebroek. Healing op afstand en online life coaching behoort ook tot de mogelijkheden. Zie u graag in mijn praktijk en dan vertel ik niet zoveel over de bekendste helderzienden !