Meteen naar de inhoud
Home » Medium voor antwoorden en inzichten » Medium Paragnost Gezondheid

Medium Paragnost Gezondheid

Medium paragnost bevat twee woorden met elk een eigen betekenis. Een helderziend medium wordt in de volksmond heel vaak paragnost genoemd. Toch is een paragnost weer iets anders dan een medium. Zielen of geesten van overledenen bereiken via een medium hun geliefden met als doel weer met hen te communiceren. Een medium kan vaak kiezen uit een palet van zes paranormale gaven. Een persoon met paranormale vermogens is een andere definitie voor medium. Iemand die met de doden communiceert is de juiste beschrijving vanuit een kind perspectief.

De term paragnost bestaat uit 2 woorden para en gnost. Para betekent letterlijk naast of samen. En gnost is gerelateerd aan de term gnosis. Een gnost is een afkorting van gnosticus, hetgeen iemand betreft die kennis heeft van de Gnosis. Dit laatste is een term voor goddelijke kennis. Dus een paragnost werk samen met het goddelijke. Toch heeft het ook met name een weerklank voor de voorspellende paranormale vermogens. Tot de top zuivere, meest erkende en beste paragnosten behoren zeker en Baba Vanga,  Nostradamus en  Edgar Cayce 

Waarom blijft de wetenschap mediumschap ontkennen?

Niet iedereen wil bekende mediums of paragnosten bellen. Deze groep mensen zijn niet te overtuigen. Het is handiger om je te richten op de wakkere mensen welke voor de krachten van een medium paragnost openstaan. Een geloof in de spirituele vermogens zoals helderhorendheid en helderziendheid zijn enkele voorbeelden. Een medium kan deze gaven als hulpmiddel inzetten om cliënten te helpen. Bijvoorbeeld door patiënten te ondersteunen bij mentale of fysieke problemen. Ook kunnen inzichten of antwoorden op vragen helpen bij een verwerkingsproces. De meeste uitdagingen komen voort uit het onderbewuste al dan niet overerft vanuit het familiekarma.

spiritueel ontwaken kijk naar het onderbewuste
spiritueel ontwaken kijk naar het onderbewuste

Elk medium paragnost wordt qua mediumschap en helderziendheid getest alvorens op een bekende website gemeld te worden. Waar veel mensen het mis hebben, is dat mediums of paragnosten “absoluut” testbaar zijn. Het is niet gemakkelijk, maar het is goed te doen. Hier is een wetenschappelijk encyclopedieartikel over dit type experiment: Mentaal Spiritueel Onderzoek. Helderziendheid is een brede term en experimenten hebben betrekking op specifieke soorten paranormale vermogens. Op afstand zien (Remote Viewing) is het meest geteste fenomeen. De wetenschap ontkent dit niet. Het is gewoon heel traag om het te accepteren. De wetenschap heeft tegenwoordig niet de technologie om alles qua energie trilling te meten. Het betekent niet dat een medium paragnost niet echt is. Maar uiteindelijk zal de wetenschap de achterstand op mediumschap inhalen.

Wat is de kracht van een genezend medium?

We moeten ons ervan bewust zijn dat de genezer of het spiritueel medium anderen niet geneest. In plaats daarvan is de uitgelijnde genezer een kanaal voor intelligente energie hetgeen een patient client een kans biedt om zichzelf te genezen. Het lichaam wordt aangetast door bacteriën, virussen en een reeks gifstoffen in ons voedsel, drinkwater en onze leefomgeving. Ons lichaam lijdt aan pijn die fysieke genezing nodig heeft. Onze geest is vatbaar voor infectie door angst, zorgen, woede, hebzucht, egoïsme, jaloezie om er maar een paar te noemen, wat een genezing door middel van ontwaken vereist. Als spiritueel medium heb ik de taak om te helpen bij dit ontwaken. Medium paragnost kwaliteiten helpen daarbij.

Een genezend medium is ook altijd een energetisch therapeut . Een energetisch therapeut is niet altijd een medium. Bij een genezend medium is het mediumschap extra krachtig ontwikkeld. Traumatische ervaringen vanuit de zwangerschapsfase en vanuit de 7 eerste levensjaren worden na duiding ook gebalanceerd. Bovendien ook het overerfde hartzeer van een aantal generaties voor je.

Een medium paragnost voor gezondheid?

Meestal heb je van jongs af aan een set van gaven. Toch kan je spirituele gaven krachtiger maken door het opruimen van eigen trauma’s waardoor de dualiteit in de waarnemingen steeds meer op de achtergrond geraakt. Immers in trauma energie zit veel angst en verdriet opgeslagen. Hierdoor kan het mentaal denken het proces van helder waarnemen verstoren. Door een connectie te maken met het innerlijke pad via ons hartcentrum kan het bewustzijn worden verruimd. Elke medium ontwikkeld 1 of meer van de zes heldere zintuigen krachtiger. Het dieper aanvoelen van energie is een vereiste voor helend medium. Dit betekent ook compleet samensmelten met de persoon voor een fractie van een seconde en vanuit die toestand de conditionering van de client gewaar te zijn. Oude pijn van eerdere traumatische ervaringen van een medium paragnost zelf loslaten is een belangrijke stap in het ontwikkelen van krachtig genezend mediumschap. In mijn boek Oneness Effort beschrijf ik deze oosterse methodiek.

Het is belangrijk of beter gezegd noodzakelijk dat jouw roeping geopenbaard is passende bij jouw talenten. Zodra het pad voor je is geplaveid, weet je op welke manier je cliënten kan en mag helpen met jouw genezend medium gaven. Je kan hiertoe bijvoorbeeld luisteren naar de innerlijke stem van helderhorendheid.

Wat zijn de ervaringen van cliënten?

Een paranormaal begaafde genezer biedt meestal hulp bij lichamelijke klachten. Toch zie ik in praktijk Pasanta in de rol van medium paragnost steeds vaker oud hartzeer als oorzaak van ziektebeelden of een aantal ziektebeelden. Je kan daar meer over lezen bij klanten vertellen. De dieper onderliggende oorzaak kunnen medici met alle respect niet altijd achterhalen. Een medium met 1 of meer van de 6 paranormale gaven voelt aan wat er op energetisch en fysiek niveau niet in balans is. Met helderziendheid kan ook zonder MRI-scanner een diagnose worden gesteld. Mits dit het doel is Vannuit een hoger plan wordt dit als een soort film op de derde oog getoond. Vanuit de regelgeving in Nederland mag een energetisch therapeut geen diagnoses stellen. Om die reden dienen cliënten altijd eerst een reguliere arts te raadplegen voordat ze op consult komen. Bij waarneming van disbalans attenderen we de client er op een huisarts of specialist te raadplegen.

Aanbevelingen met een beschrijving van klacht naar herstel kunnen nog steeds sceptici van het beroep medium paragnost niet overtuigen van de kracht. Natuurlijk houden we er allemaal andere meningen op na en dat is ook prima. Over een periode van 9 jaar – vanaf 2013- schrijven cliënten hun ervaringen op in aanbevelingen. De meesten cliënten zien hier evenwel om privacy redenen meestal vanaf. Op de eerste plaats is de liefde voor kinderen, partners en ouders is de echte spiritualiteit. Hoe acteer je daar qua inborst. Dit is veel belangrijker dan gaven. Vervolgens is bewustzijn over de Heilige Geometrie een tweede factor waarbij doorleefde kennis en ervaring van de Levensbloem een belangrijke component is.

Dubbele octaëder jouw pijn lichaam
Jouw pijn lichaam de dubbele octaëder

Werkzaamheden van medium paragnost voor gezondheid

Alles trilt in golfbewegingen in de waarneming van een genezend medium . Een client is uit balans wanneer trillingen asynchroon zijn als gevolg van een oud fysiek of emotioneel trauma. Met nieuwe levensenergie uit een onuitputtelijke bron wordt de balans hersteld. Al het energiewerk van een genezend medium is hierop gebaseerd. Andere type therapeuten welke ook met energieoverdracht werken zoals bij chi, prana of Reiki zijn zich hier van bewust. De term balanceren van de kosmische en aardse stromen vanuit het niveau van de ziel is wat dit proces voor mij het beste beschrijft. Door deze energetische aanraking geneest de client het lichaam of de vitaliteit zelf.

Genezen medium werkt met appel en appelboom
genezend medium waarneming energieveld

Dit energieveld bevat 5 te onderscheiden lagen met ieder een specifieke functie. Deze omvatten, doordringen en sturen het fysieke lichaam aan. Voorbeelden hiervan zijn de 5 functies van buiten naar binnen gezien zoals communicatie ademhaling, voortbeweging, spijsvertering, voortplanting en afscheiding.

Werkgebied online en in praktijk

Een Medium Paragnost voor gezondheid kan je in het Spaans, Engels en uiteraard de moedertaal Nederlands ervaren. Met de gave helderwetend wordt veel gewerkt tijdens consulten alleen zal er niet veel over verteld worden. Zie je graag voor een intake gesprek fysiek in mijn praktijk. Is de reistijd meer dan een uur dan zijn coaching online en healing op afstand een goede optie voor je. Woon je binnen een half uur reisafstand dan kan je sowieso naar Heemstede komen. Vanuit de omliggende plaatsen zoals Badhoevedorp, Halfweg, Zwanenburg, Amsterdam, Driehuis, Aerdenhout, Sassenheim, Lisse,  Hillegom, Velsen-Zuid, Velserbroek, IJmuiden, Santpoort-noord, Santpoort-zuid, Bloemendaal, Vijfhuizen, Zandvoort, Bentveld, Overveen, Vogelenzang, Zwaanshoek, Hoofddorp,  Haarlem,  Bennebroek en Haarlem is de bereikbaarheid uitstekend. Zie je graag in mijn praktijk Pasanta nadat je de 6,9, of 12 consulten qua behandelplan in de web winkel hebt gekozen. Medium paragnost voor gezondheid!