Meteen naar de inhoud
Home » Medium voor antwoorden en inzichten » Paragnost Genezend Medium

Paragnost Genezend Medium

Een paragnost is iemand die het vermogen heeft om dingen waar te nemen door middel van telepathie hetgeen vele anderen niet kunnen. Je kunt denken aan helderhorendheid, helderziendheid en of heldervoelendheid. Het duiden, uiten of verwoorden van stemmen, beelden of gevoelens. Naast ook smaken door helderproeven en of geuren door helderruiken.  De persoon is met een hogere ‘zuiverheid’ geboren of heeft deze kunnen ontwikkelen. Deze heldere waarnemingen gaan over het verleden en over het heden. Soms heeft een helderziende paragnost het vermogen om emoties of beelden uit je vorige leven waar te nemen.

Afhankelijk van hun benadering en stijl kan een paranormaal begaafde of paragnost dit met je delen om inzicht te geven met de samenhang van huidige uitdagingen in jouw leven. Mogelijk kan een paranormaal begaafde persoon negatieve emoties of ervaringen uit jouw energie systeem verwijderen. Dan spreken we over een paragost genezend medium. Als gevolg hiervan ervaar je een groter gevoel van rust, een beter evenwicht en het gevoel dat je verder kunt met jouw leven.

Moderne helderzienden of paragnosten zijn ook vaak bedreven in online coaching. Met hulp van gaven in combinatie met zijn opleiding en/of persoonlijke ervaring, kan hij of zij als paragnost je door een moeilijke periode helpen. Veel online paranormaal begaafden noemen zichzelf graag transformatiecoach, levenscoach, spirituele coach, spiritueel medium of welke naam dan ook. Ze werken echter met dezelfde gaven als eerder vermeld.

Wat is een paragnost?

Om de vraag: wat is een paragnost? te kunnen beantwoorden zien we dat er begrippen door en naast elkaar gehanteerd worden.  Het wordt verward met begrippen als helderzienden en mediums. Iemand die beschikt over paranormale gaven geeft betekenis aan paragnost zijn. Om hun levensmissie zien te vervullen kiest een deel van de paragnosten er voor om hun medemensen te helpen. Ze helpen spiritueel ook vaak dieren. Je kent misschien beroemde helderzienden zoals Nostradamus, Edgar Cayce enBaba Venga. Of Long Island medium van de TV. Er zijn veel typen paragnosten actief in de paranormale wereld. 

paragnost in Amerika gewoon
paragnost in Amerika gewoon

Wat is de werkwijze van een paragnost?

Een bedreven paranormaal begaafde of paragnost kan als gids of doorgeefluik optreden engelen, overleden dierbaren of entiteiten van buiten ons zonnestelsel. 

Voor het beantwoorden van levensvragen, traumaverwerking en voor het herstellen van emotionele problemen zijn ze mogelijk van grote waarden. Zodra een spirituele helper in trance gaat, is deze volledig gefocust op de persoon die hulp zoekt tijdens een counselingsessie. Dan komen er emoties, symbolen, afbeeldingen of films door. Een persoon die hulp zoekt op gebieden zoals gezondheid, liefde, of toekomst geholpen omdat de paranormaal begaafde paragnost dieper voelen kan. Alle signalen ontvangen en goed interpreteren is alleen weggelegd voor de betrouwbare, ervaren, beste en goede paragnosten. Ze beschikken over een uitstekende gereedschapskist. De middelen die paranormaal begaafden gebruiken, zijn onder meer tarotkaarten, gidsen of engelen oproepen, heldervoelende handen en via foto’s of sieraden contact maken.

Een medium of paragnost gaat een stap verder met onzekerheden, twijfels of vragen in je leven welke vrienden of maatschappelijk werkers niet zo diep kunnen beantwoorden. Helderzienden of paragnosten beschikken over paranormale gaven welke een zeer helder beeld schetsen over verbanden tussen het heden en het verleden in jouw leven. 

De vragen welke je aan jezelf dient te stellen en niet aan een paragnost

Vragen over liefde of relaties niet stellen.

 • Wat kan ik doen om de juiste partner aan te trekken?
 • Zal ik trouwen en een gezin stichten?
 • Zal mijn relatie standhouden?
 • Komt er een nieuwe liefde naar mij toe?

Vragen over carrière of geld niet stellen

 • Zal mijn financiële situatie verbeteren?
 • Waarom val ik steeds in dezelfde oude val?
 • Zal ik een nieuwe baan vinden?

Een consult bij een paragnost of medium kan veel voor je betekenen.

Vragen over persoonlijke ontwikkeling niet stellen

 • Ga ik mezelf verbeteren?
 • Ben ik onderweg?
 • Zal mijn nachtelijke slapeloosheid verbeteren?
 • Hoe kan ik sterker in mijn schoenen staan?

In feite kun je bijna elke vraag aan een paranormaal begaafde stellen, en online paranormaal begaafden zullen hun best doen om je feedback te geven. Evenwel houden ze je weg bij jou innerlijke stem, gids of zielsverbinding. Jouw eigen helderwetend zijn blokkeert dan. Zodra de traumaverwerking bij genezend medium wordt ingezet, wordt je ontdaan van angst en twijfel over wat je zelf aanvoelt. Ga nimmer leven naar de voorspellingen van een paragnost. Dit is levensgevaarlijk terrein. Beter is zelf helderziende te worden door jou te dirigeren naar leven vanuit jouw eigen ziel.

Neem contact op voor een life coach consult

Zorg ervoor dat je een ervaren en goede paragnost kiest waar je ook voor life coaching en spiritueel ontwaken terecht kan. De bedoeling is jouw eigen innerlijke kind te laten ontwaken en hierop zelf te vertrouwen. De bekendste, beste en meest beroemde paragnosten tref je hier dus niet aan. Ook een door de tv geaccrediteerde paragnost tref je hier niet aan. Een online ontmoetingsplaats voor paranormaal begaafden, mediums en helderzienden daar krijg je keuzestress van. Bovendien betekent het dat je daar vaker naar toe zult gaan bellen om verschillende paragnosten uit te proberen. Dit haalt je verder weg bij jouw eigen innerlijke stem. Geef met spiritueel ontwaken zelf betekenis aan paragnost!