Meteen naar de inhoud
Home » Blog alles over mediumschap » Medium betekenis met 2 benen op de grond

Medium betekenis met 2 benen op de grond

Medium Betekenis

Medium betekenis spiritueel? Ben je benieuwd hoe een medium werkt, wat een medium precies is en of jij er ook 1 bent of kan worden? Wat is de trance medium betekenis? Paranormaal begaafd ben je dat als hoog sensitief persoon (HSP) of kan je de verschillende gaven zoals helderruikend, helderproevend, helderziend, heldervoelend, helderhorend en helderwetend nog verder ontwikkelen?

Medium betekenis spiritueel

Personen die professioneel met hun natuurtalent werken als helderziend medium worden in de volksmond ook paragnost genoemd. Via een medium kunnen zielen of geesten van overledenen communiceren. Een medium beschikt over één of meerdere paranormale gaven. Een andere medium betekenis is ook een persoon met paranormale vermogens. In kinderlijke termen is een medium iemand die met de doden communiceert.

Een doorgeefluik voor boodschappen vanuit de andere zijde is weer een andere bewoording. Mediumschap komt uit een paranormale wereld voorbij onze fysieke werkelijkheid en de vijf reguliere zintuigen. Het zesde extra zintuig is de verzameling van zes heldere zintuigen. Met deze 6 geeft een paragnost medium betekenis. De boodschappen worden door sommige ook als berichten van God gezien.

Medium betekenis in mijn leven

Moeder haar leven gered

Schrijf dit bericht over op de dag dat mijn moeder hier op aarde 80 jaar is geworden. Zonder helderhorendheid was mijn moeder op mijn negentiende na een overdosis medicijnen niet meer hier op Aarde. Was destijds aan het vrijzwemmen met een vriendin en lag net een kwartier in het water toen ik een stem hoorde: “je moet naar huis”. Deze stem kwam om de 2 tot 3 minuten terug. Ben naar huis gegaan en direct de ambulance gebeld. Dus deze medium betekenis is voor mij persoonlijk heel intens!

Havo examen op de sloffen gehaald

Drie jaar daarvoor moest ik eind examen Havo doen en kreeg het medium zijn een onverwachte betekenis. Eenzelfde beetje opdringerige stem zei “school examen bundels kopen”. Was vakkenvuller bij de Vomar en mijn ouders hadden het verreweg van breed. Zestig gulden zou ik zeker niet van hen krijgen. En ik had al zes examenbundels van school thuis liggen. Begreep er niets van. Toch maar geluisterd en voor alle zes de vakken de bundels gekocht. Na ontvangst vergeleek ik deze met die van de middelbare school. Dacht dat iedereen dit had.

Het bleek dat ik de Havo examens en Havo herexamens van het afgelopen jaar nu wel had. De leraren bleken superlui te zijn en tijdens de 3 schoolonderzoeken zaten er telkens examenvragen bij van het allerlaatste jaar. Een economie leraar maakte het superbond door in zijn geheel het hertentamen van het afgelopen jaar in te zetten. Had een 9.6 het allerhoogste cijfer van iedereen. Het eerst volgende cijfer na mij was een 4.2. Het was super slecht gemaakt. Had destijds geen idee van de betekenis van medium. En wist ook niet dat ik er 1 was. Het bleek wel heel handig te zijn. Was onzeker en deelde het niet met medeleerlingen. Niemand zou het verhaal geloven.

Kleine financiële ramp voorkomen

Eind 2019 kreeg ik weer die stem: “praktijkruimte opzeggen”. Had al drie jaar een mooie praktijkruimte met lift en 3 kamers en bijna 90m2. Het herhaalde zich telkens de stem. Huurcontract erbij gepakt en het bleek dat ik voor half januari moest opzeggen om het half april te stoppen. Mentaal begreep ik er wederom niets van. En ja je raadt het al. Jyotisha zegt toch blind het contract op. In maart werd het mij volkomen duidelijk. Praktijk moest 3 maanden op slot i.v.m. het contact beroep en de Corona crisis. De afgelopen maanden werk ik vanaf huis. Hierdoor is de medium betekenis voor mij persoonlijk een alerte hulp bij het financieel overleven met mijn gezin.

De stem van de stilte – uit het niets berichten ontvangen – daar vertrouw je na 40 jaar lang intense ervaringen blind op! Het begon vanaf mijn 16de. Dit bleek achteraf door een walk-in ervaring. Toen ik jong was had ik totaal geen besef dat dit natuurtalent aan me kleefde. Gewoon een sterke intuïtie dacht ik. En bovendien was ik van menig dat iedereen dit had.

Niet naar medium betekenis geluisterd

Hierboven staan 3 voorbeelden met goede afloop. Heb ook tal van situaties waarbij ik eerder in mijn leven niet naar die stem of het onderbuik gevoel luisterde. Het ging altijd mis. Uiteindelijk zie ik wel dat de ontberingen als gevolg hiervan mij sterker maakte om er nog meer op te vertrouwen. Ook was het niet luisteren nodig om door familie karma te gaan en deze te zuiveren. Hierover later meer op mijn blog met traumaverwerking berichten.

Of je een medium bent kan je dat testen?

Het mediumschap kan net zoals bij mij een natuurtalent zijn. Het gaat zo sterk van zelf dat je geen training nodig hebt. Wel geldt dat door praktijk ervaring je beter getraind wordt. Het is een kwestie van trainen. Bovendien is het handig ten alle tijden een grote mate van bescheidenheid vast te houden. Een medium test ontwikkelen is niet mogelijk. Je kan alleen uit ervaringen van derden vaststellen of een medium betrouwbaar is. Dan wordt er op een goede manier aan medium betekenis gegeven.

Zolang het niet de bedoeling is dat je een client mag of kan helpen dan gebeurt er helemaal niets. Je blijft zodra je het mediumschap professioneel gaat uitoefenen altijd afhankelijk van die grotere kracht of macht. Dus ten alle tijden voorkomen dat je wonderen aan jezelf toeschrijft. Deze Boeddhistische overtuiging heeft mij ook jarenlang weerhouden om mij als medium te presenteren. Gaf er geen betekenis aan en zette het talent niet in het licht.

spiritueel ontwaken kijk naar het onderbewuste
ontwaken

Waar voor nu wel mediumschap in het licht zetten?

Pas door interactie met clienten met intens hartzeer – als gevolg van extreme trauma’s – en mijn mediumschap merkte “ik” dan mijn hart intens vervuld raakte. Mijn hele energie systeem werdt spontaan blij door de communicatie met de andere zijde en de grote helende impact op het leven van de client. Vervolgens wisten enkele clienten de adviezen en berichten niet op waarde in te schatten. Ze deden er helemaal niets mee. Ze hadden niet door dat terwijl ik met ze een doodnormaal gesprek voerde er tegelijkertijd een channeling gaande was. Een trance medium gaat helemaal van de wereld in diepe meditatie en concentratie. Hij of zij weet niet meer wat er spiritueel gezegd is tijdens een consult. Ben zelf bij vol bewustzijn terwijl terwijl zich zaken voltrekken of ontvouwen.

paragnost
medium in straat US

Zodra je niet benoemd wat je doet, krijg je ook niet de waardering. Als je niet in de juiste setting jouw mediumschap natuurtalent beoefend blijft die erkenning, herkenning en waardering uit. Je dient zelf een spiritueel natuurtalent in het licht te zetten. Als ware in de etalage te zetten en te wachten op voorbijgangers welke het ten volste wel waarderen. In Amerika is dat al jaren doodnormaal.

Bij mij komt dan nog de wroeging op dat ik het liefst alle cliënten het vertrouwen op de innerlijke leiding zelf wil leren door met hun ziel verbinding te maken. Wil hen zelf mediumschap aanreiken en betekenis aan hun leven en die van anderen geven. Wel of niet een medium zijn en de beschikbaarheid van een test is dan niet belangrijk.

Kan je mediumschap verder ontwikkelen?

Via medium bellen kan je in vaak makkelijk in contact komen. Er zijn drie mogelijkheden ten eerste aan jezelf werken en eerst eigen trauma’s opruimen. Ga eerst met je hoge sensitiviteit naar je eigen pijn alvorens anderen trachten te helpen. Hiervoor bied ik een boek voor spiritueel ontwaken, Life Coaching. Ten tweede jouw bewustzijn vergroten door deze uit te lijnen met de Heilige Geometrie. Hiertoe biedt ik 12 workshops van 2 dagen over een periode van 2 jaar. En ten derde veel oefenen en hiermee de medium betekenis ervaren eerst voor je eigen leven en daarna voor die grote impact op het leven van clienten. Dan geef je met handen en voeten spiritueel gezien aan paragnost betekenis en geef je het zijn van medium betekenis !