Meteen naar de inhoud
Home » Medium Vogelenzang

Medium Vogelenzang

Medium Vogelenzang beperkingen en randvoorwaarden.

Een consult alleen voor mediumschap zonder een achterliggend plan om van A naar B te komen daar beginnen we niet aan. Ook beantwoorden we alleen vragen van en over de client zelf. We willen cliënten helpen te ontwaken en los te komen van hun mentaal denken. Dit betekent dat er randvoorwaarden zijn:

  • naar oude pijn willen kijken en toegaan
  • besef dan mentaal denken telkens nieuwe vragen kan verzinnen
  • er een moment van overgave dient te zijn waarbij de innerlijke mentale strijd is opgegeven; een vorm van hopeloosheid; je loopt tegen een muur aan.

Om het coachende karakter te illusteren van ons werk geven we hieronder een tweetal voorbeelden.

medium Vogelenzang
Medium Vogelenzang

Single Coaching voorbeeld met mediumschap

Voor ons is het interessanter om een client welke al heel lang single is te helpen hartzeer op te ruimen in plaats van voorspellingen te doen over wanneer de prins op het witte paard voorbij komt en hoe hij er uitziet. Zoekt deze vrouwelijke client soms haar vader welke eerder gescheiden is van haar moeder toen ze nog jong was? Heeft ze nog zoveel verdriet van deze scheiding en mist ze haar vader zo intens dat geen enkele dating kandidaat voldoet aan haar eisen?

Burnout Coaching voorbeeld van medium Vogelenzang

Een vrouwelijke ondernemer heeft 10 jaar lang heel succesvol een bedrijf opgebouwd. Ze heeft een burnout van een oud trauma in de emotionele relatie met haar vader. Deze wilde haar een andere kant opsturen en was destijds zeer kritisch. Als jonge vrouw heeft ze gedacht ik heb jou niet nodig pa ga het allemaal zelf alleen doen. Dit zijn vaak hele onafhankelijke vrouwen met pit. Deze onderliggende emotionele stroming met bewijsvoering gaat je na jarenlange roofbouw op je lichaam uiteindelijk toch in de weg zitten. In de rol van Medium uit de omgeving van Haarlem kan je dus goed werk doen door naar de essentie van de levensuitdaging te gaan.

Wat is eigenlijk een medium

In kinderlijke termen is een medium iemand die met de doden communiceert. Een doorgeefluik voor boodschappen vanuit de andere zijde is een volwassen bewoording voor een medium. Mediumschap komt uit een paranormale wereld met waarnemingen voorbij onze fysieke werkelijkheid en de vijf reguliere zintuigen. Het zesde extra zintuig is de verzameling van zes heldere zintuigen. Met deze 6 geeft een paragnost mediumschap betekenis. Een medium beschikt dus over één of meerdere paranormale gaven. Een andere medium betekenis is ook een persoon met paranormale vermogens zoals helderruiken, helderproeven, helderzien, heldervoelen, helderhoren en helderweten. Als medium te Aerdenhout kan je persoonlijke ervaringen nalezen op deze pagina’s qua ontwikkeling van deze vermogens.

Het verschil tussen medium en paragnost

De term paragnost bestaat uit 2 woorden en 3 lettergrepen para en gnost. Para betekent letterlijk naast of samen. En gnost is gerelateerd aan de term gnosis. Een gnost is een afkorting van gnosticus, hetgeen iemand die kennis heeft van de Gnosis of goddelijke kennis. Dus een paragnost werk samen met het goddelijke. Toch heeft een paragnost in de volksmond ook een extra dimensie qua voorspellende paranormale vermogens. Tot de top 10, beste, zuivere en meest erkende paragnosten behoren zeker NostradamusEdgar Cayce en Baba Vanga. De boodschappen worden door sommige zelfs als berichten van God gezien. Personen die professioneel met hun natuurtalent werken als helderziend medium worden in de volksmond daarom ook paragnost genoemd. Via een medium kunnen zielen of geesten van overledenen communiceren.

Bereikbaarheid Pasanta

Medium Vogelenzang zowel in het Nederlands, Engels als Spaans. Dus wereldwijd. En bij voorkeur face2face voor een intake gesprek en optioneel goed bereikbaar voor vervolg consulten in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio Vogelenzang. Ondermeer ook in Haarlem, Aerdenhout, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Overveen, Bentveld, Bennebroek, Heemstede en Zwaanshoek. Zie u graag eerdaags in mijn praktijk voor life coaching met mediumschap daarbinnen. Dat is mijn rol als Medium Vogelenzang.